Tjugondedag jul

granen
”Det är Tjugondag Knut och vi plockar bort julen. Kanske en del gjort det tidigare?
Men det är fortfarande mörkt ute större delen av dygnet… Vad gör DU för att sprida lite ljus i tillvaron såhär efter julen? Väntar du mest bara på att Januari ska ta slut, eller kanske gillar du årets första månad?” Erica har valt dagens tema.

Granen tog vi bort i lördags den 7/1. Då plockade jag även bort allt julpynt.
avlastningsbord
När granen var borta flyttade jag dit vårt nya avlastningsbord på sin plats. Lampan Tisdag och stolen Tobias står här bara tills vidare, de ska snart flyttas in i det nya lekrummet. Kanske blir det redan i helgen. Farfar ska komma och hjälpa oss med den sista renoveringen imorgon. Jag längtar tills det är klart!
elflugan
Min kära elfluga lyser så fint i allrummets fönster. …Men idag ska jag plocka ner den. Precis som förra året sätter jag upp lyktorna med ljusslingan i, så blir det inte så mörkt. Man får göra vad man kan för att ljusa upp i årets tristaste månad.
lyktor

Nu ska jag sätta igång med städningen. Ha en skön helg!

show and tell

Publicerat den
Kategoriserat som Hemma

7 kommentarer

 1. Vilka jättefina Bilder, och vad fint du har hemma!
  Tycker så mkt om dina lyktor.
  De lyser upp fint i mörkret.
  Gillar ditt avlastningsbord också.
  Ha en jättefint helg!

 2. Det blir luftigare på något sätt när man tar ut julen:).
  Stolen ser intressant och bekväm ut.
  Ha en fin fortsättning på kvällen!

  Karin

 3. Gillar din elfluga ljusstake jättemycket. Har alltid gillat just elflugan mycket men alltid tvekat över att köpa en för att de är ganska dyra och man bara har dem framme några veckor varje år. Men nu när jag ser din så blir jag sugen igen. Gillar även de marocco inspirerande lyktorna du har. Trevlig helg.

 4. >Anna: Hej, välkommen!
  >Karin: Stolen är riktigt bekväm att sitta i, det är lite svikt i sitsen. Köpt på Ikea. Lampan också. Bordet Smögen är från Mio.
  >Desiree: Jag har den från första advent till Knut! Gillar den jättemycket! Jag köpte den 2009.
  Lyktorna köpte jag på Hemtex. Ha en fin helg!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.