Färgglatt

rosor
Vi börjar årets fredagstema med någonting färgglatt! Denna bukett med långskaftade rosor fick jag av min käre make på nyårsafton. Denna speciella färgen hade jag på rosorna i min brudbukett för snart tolv år sedan.
Annars så gillar jag ju tulpaner så här års, en stor bukett med mixade färger
och sorter som denna vill jag ha! 🙂

Idag är hela familjen lediga. Barnen kom hem igår kväll efter att firat jullov hos både sin farmor och farfar och mormor och morfar. Och varit med på julfest med dans runt granen, som de brukar på Trettondedagsafton. Lillen har längtat hem litegrann till sitt tv-spel… så det var vad han gjorde igår kväll. Ha en skön dag!

Dagens citat: ”Good friends are like stars… You don’t always see them,
but you know they’re always there.”

Dagens låt: Amanda Fondell – All this way

show and tell

Publicerat den
Kategoriserat som Allmänt

1 kommentar

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.