Lillejul och Julafton 2011

Lillejul
Så fort P hade slutat jobba så åkte vi till farmor och farfar på landet! Där fanns också svägerskan med pojkvän. Farmor fick en stor bukett med röda amaryllis av oss. Vi firade som om det vore julafton! Vi åt julmat, vi spelade spel, Galenpanna. Vi hade julklappsutdelning. Farfar och barnen läste på paketen. Vi tog god tid på oss med att dela ut och öppna klapparna. Vi tog inte nästa klapp förrän den förra var öppnad. Sedan spelades det ännu mera spel, plockepinn, svarte petter.
Vi sov alla över. Vädret var regnigt, ingen vit jul.
Julafton
Lagom till lunch hade vi tagit oss vidare till mormor och morfar. Där firade vi tillsammmans med brorsan och hans familj. Det blev god mat och även här spelade vi spel, Ärligt talat. Efter Kalle Anka och Kalle Moraeus så knackade det på altandörren och där stod tomten. Tomten ville gärna dansa med barnen! Sedan delade han ut julklappar och barnen jublade!
Julklapparna
Den radiostyrda bilen Finn McMissile från filmen Bilar 2 fanns i ett av paketen. Filmerna Bilar 2, Superhjältarna, Lejonkungen, Trassel. Ett nytt Wii-spel som heter Skylanders med små monster till. Star Wars-lego, och ännu mera lego och Duplo. En experimentlåda, pysselböcker med mera. En svart Le Creuset-gryta med träslevar till. Jag fick ett kamerastativ och ett fint keramikfat, tvål och doftljus från Lilla Bruket. På kvällen var vi hemma och myste framför granen och brasan och tv:n. Idag är det Juldagen och vi ska vi bara ta det lugnt.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.