Fototriss – tre

tre
Det ligger tre adventspresenter på bordet, en till dem var och en tillsammans. Vi tänder tre ljus i adventsljusstaken denna söndag. Den gemensamma presenten innehåller tre böcker. Det är de tre böckerna om Tyko Flores äventyr av Martin Widmark. De andra två adventspresenterna innehöll ett fint Sverigepussel samt en Lego Star Wars- pysselbok med klistermärken. Temat för dagen är alltså tre.

9 kommentarer

  1. Mera om adventspresenter: Jag har de senaste ca fem åren gett barnen adventspresenter. Istället för att slå in 24 småsaker till dem var, så slår jag in ca 4 lite större saker. Det är roligt att sprida ut klapparna lite också. De får så mycket ändå på julafton från släkten och company. Så dessa är ifrån mig. Varje adventssöndagsmorgon när vi tänder ljusen får de öppna. / Nilla

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.