Fototriss – röd

advent/adventure

Det är den andra advent och temat är röd. Jag har inte så mycket rött hemma. Jag har mest varit sugen på att plocka fram vita julsaker i år, kanske har det med avsaknaden av snö att göra… Men lite rött och juligt hittade jag förstås till dagens bilder. Ha en fin dag!

Dagens låt: Anna Ternheim – Walking Aimlessly
Publicerat den
Kategoriserat som Allmänt

11 kommentarer

  1. Jo nog har man mycket vitt i julpyntet 🙂 men lite rött lyser ju upp, som Culttomten, såna har jag också ett gäng och blir lika glad varje gång det är dags att ta fram dem. Fin trissmix, och tomtebilden är så klart min favorit 🙂

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.