baka pepparkaka

pepparkakor
Vi har bakat pepparkakor idag! Farmor kom hit med en deg och så bakade vi tillsammans med barnen. Det blev nio plåtar med både bockar, grisar, änglar, motorcyklar, hjärtan… Några fick kristyr på sig också! Nu doftar det underbart i hela huset, utom i lekrummet, där doftar det tapetklister.
Farfar hjälper till med att tapetsera. Idag är nämligen den dagen då det kom upp en världskarta på väggen! Nu ska golvet läggas. El och element och så vidare, sedan efter det är det dags för en tur till Ikea. Bokhyllor, skrivbord, pallar med mera ska det bli så småningom. Ikväll ska vi iväg till kompisar på glöggprovning.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.