Fototriss – inramad

advent

Dagens tema är inramad. Jag vet inte alls hur jag ska visa det…
Här kommer i alla fall några dagsfärska bilder från våra adventsförberedelser.
Jag försöker helt enkelt att rama in lite julkänsla! Det var en solglimt nyss som jag fångade, annars är det ju mest mulet och regn. Vädret hjälper inte till med någon julstämning precis. Men det är ju en vecka kvar till advent och över en månad till julafton. ”Det ordnar sig med skridskor bara det blir is”.
Publicerat den
Kategoriserat som Trädgård

15 kommentarer

  1. Tillägg: Första bilden är en plast-tuija med lampor i som jag köpte på Plantagen i år. Tidigare år har jag alltid haft äkta Ellwoodii med lampor i. Andra bilden är en vit hyacint. De är som finast när de är knoppar. Tredje bilden är en krans jag köpte på Village. Den är också av plast. / Nilla

  2. Det är det som är charmen med fototriss. Jag blir överraskad varje gång jag tittar på inläggen. Mycket fantasi bakom alla.
    Inramad julkänsla – underbart.

  3. Jag ser massor av inramningar i dina bilder. Både trädäcket och krukan ramar in tujan. Hyacinten ramas av såväl bladen, löken och krukan. Plastgransgrenen ramar effektfullt in tallkotten! Till allt detta dina egna vita ramar. Räcker gott och väl till ett hyggligt ramavtal.

  4. Fina inramningar du skapat som ger mig en stunds julkänsla. Här på Malta får vi ingen vinter men juldekorationerna ute på stan med glitter och tomtar är redan på plats. Hemma har jag inte ens börjat tänka på julen :-)Är det redan 1:a advent på söndag?

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.