Amaryllis

amaryllis

Bild: Nilla 2010

Jag köpte mig två amaryllislökar förra helgen. De har stått på altanen tills jag satte in dem denna helgen. Det är två vita Intokasie. Det är så fint med amaryllisar! Jag kommer nog att köpa fler innan året är slut.

Det har varit frostnätter denna helgen. Tösen frågar mig när snön kommer. Jag säger att jag hoppas att den kommer efter att det är is på sjön. Bättre med kyla och is först och snö sedan.

Idag har barnen varit på simtävling. De har simmat 25 meter bröstsim och 25 meter ryggcrawl. Lillen ville också ställa upp i 25 meter frisim. Det var svårt men han kämpade på in i mål. Jag filmade dem.

Jag längtar efter att få ta fram elljusstakarna nu. Jag gjorde detta collaget förra året Fina elljusstakar till advent. I år är jag faktiskt sugen på att köpa en stjärna också! Jag vill ha en stor vit pendelstjärna i köket, från Markslöjd kanske.

Här kommer två roliga You Tube-klipp. Titta på vad nyhetsuppläsarna gör när det är reklampaus: Robert Jordan och Jackie Bange.
Och här är ett gulligt pensionärspar som inte vet om att de filmar sig själva.
Hon försöker att ta en bild med sin nya dators webb-kamera men kommer inte ihåg hur man gör: Esther och Bruce Huffman.


Dagens låt: Florence + The Machine – Shake it out
Publicerat den
Kategoriserat som Allmänt

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.