Julkalendern 2011 tv och radio

tv radio
”Tjuvarnas jul, SVT:s julkalender 2011, utspelar sig i Stockholm i slutet av 1800-talet. I centrum står Kurre, en ficktjuv i den ökända tjuvligan Klappsnapparna. Han är uppväxt i tjuvligan och det är den enda familj han känner till. Men den 1 december får Kurre oväntat besök. Utanför hans kyffe står ett övergivet barn med en lapp i näven – hans okända dotter Charlie.
Kurre vet först inte vad han ska ta sig till med Charlie. Hur skulle det bli för Charlie att växa upp bland ett gäng banditer? Och ska Kurre, som knappt kan ta hand om sig själv, klara av att vara pappa?”

Årets Julkalender har premiär torsdagen den 1 december. Tiderna är klockan 07:15 (08.45 på helgen) och 18.45.
https://svt.se/2.168694/tjuvarnas_jul

”Elvira önskar sig en fin mobil i julklapp, men Elviras mamma är arbetslös och vill inte ens läsa hennes önskelista. En dag får Elvira nog och skriker att hon önskar sig en annan mamma och ett lyxigare liv.
Dagen därpå är hennes mamma borta och i ett sms står det att hon rest bort för att söka jobb.”…

Du hör Julkalendern i P4 varje dag 1-24 december. Julkalendern finns också i din mobil och som poddradio.
Sändningstider i P4: Vardagar kl 6.50 och 17.45. Helger kl 7.50 och 13.03. Julafton kl 07.50 och 13.03.
https://sverigesradio.se/sida/artikel.aspx?programid=4190&artikel=4660796

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.