Kladdkakans dag

kladdkaka
I morgon den 7 november är det Kladdkakans dag. (Det finns mängder av temadagar för den som vill hitta en anledning att fira.) Här får ni två av mina bästa recept: Kladdkaka med Kesella och Kladdkaka med mörk choklad.
Idag är det förresten Gustav Adolfsdagen. Då brukar det finnas goda bakelser…
Tillägg 7/11:
Det är fler som tipsar om kladdkakor idag; Weronica, Helena, Hedvig och jag,


Dagens låt: Lady Antebellum – Just a kiss

4 kommentarer

  1. Hej. Nu är oktober månad över och med det även Cancerfondens Rosa Bandet-kampanj. Vi har tillsammans lyckats samla in över 45 miljoner kronor! Vi vill rikta ett varmt tack till dig för att du hjälpt oss att uppmärksamma Rosa Bandet och kampen mot bröstcancer på din blogg. Tillsammans gör vi skillnad! 🙂 Kram

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.