Renoveringen av trappan klar.

trappan
Renoveringen av trappan (och tv-rummet) är så gott som klar nu. Det har varit mycket jobb. Idag kommer det spackel på plats. Sedan ska det målas lite till. En vit list/bjälke i taket ska också dit för att dölja, där som spaljen gick upp tidigare. Trappan i lackad furu var hal och nu när vi slipat och hårdvaxoljat trappstegen är det fortfarade ganska halt. Slutsteget i ek var lite knepigt, men det blev ju jättefint när det kom på plats intill ekparketten. Räcken i oljad ek upptill är vi väldigt nöjda med. Krokar i modell 142 sitter i hallen till jackor och ryggsäckar.

Publicerat den
Kategoriserat som Hemma

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.