Favoritprylar i köket

prylar

Köket ja… är inte mitt favoritrum i huset, ännu så länge. Vi har ett lagom stort kök med bra planering, men det är så gammalt och slitet i luckor och skåp. Jag längtar efter ett nytt; mitt drömkök. Mina favoritprylar i köket har jag redan skrivit om i detta inlägget: Oumbärligt i köket. Dagen till ära har jag fotat en ny kompletterad bild 🙂

Vi har egentligen ganska så få prylar i vårt kök. …Ingen bakmaskin, äggkökare, smörgåsgrill, popcornmaskin, riskokare, fonduegryta, glassmaskin, fritös, salladsslunga, vakuumförpackare, köttkvarn, mjölkskummare, skärmaskin eller läskmaskin… En kaffebryggare har vi dock, när det kommer gäster.
Ha en skön helg, Olgakatt, alla fredagstemabloggare och ni andra med!

Dagens låt: Loreen – Sober

show and tell

Publicerat den
Kategoriserat som Hemma

2 kommentarer

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.