Renoveringen i tv-rummet klar.

tv-rummet
Igår fick vi vår nya soffa på plats! Nu, äntligen, börjar vårt nya tv-rum bli klart. Vi har renoverat hela sommaren. Golvet har slipats, lutats och hårdvaxoljats. Taket och de två träväggarna har fått vit panel istället för gammal gulorange furu. LED-spotlights har satts in i taket. Fönstren har målats vita och fått nya rutor.

Hela trappan har plockats isär och målats. Den 21/8 kom trappan på plats igen. Den 10/9 plockades trappan ner och isär igen(!) för att den knarrade. Detta avhjälptes med silikonfog, så nu är den jättetyst att gå i. Mer om trappan i ett nytt inlägg senare. De fattas fortfarande rätt räcken och lister med mera.

Soffan Furninova Coffee kalib stone kommer från Mio. Svarta kuddar Milano från Mimou. Vita och grön kudde Softa från Åhléns. &-kudde Schola och vit pläd Bornholm från Eightmood Mio. Vitt soffbord Plaine från Mio. Svartgråa sittpallar Cubic från Mio. Brickbord från Åhléns, fast nu med en Elefant-bricka från Svenskt Tenn. Golvlampa Sway från Belid. Vägghylla Living/Mio. Grön gräs-matta Pearl/Mio. Tv-bänk och DVD-hylla Bestå från Ikea.

Det är fortfarande lite som ska fixas, men ändå, skönt att ha kommit så här långt! Få klart trappan är det vi ska göra nu. Och nästa projekt blir lekrummet.

Publicerat den
Kategoriserat som Hemma

6 kommentarer

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.