Fototriss – solitär

solitär
Solitär. Det första jag kommer att tänka på då är att spela patiens, kortspel för en person. Mitt på det tomma bordet står en stor blomvas med vackra liljor, som en form av centerpiece. Lilleman hade så tråååkigt och ingen att leka med. Han satt ensam i fåtöljen och suckade, Jag har inget att göra… Men sedan fick han tag på en lekkompis som var hemma. Leka med kompisar är det roligaste som finns!

Ser ni att jag har en kortlek med siffror i alla fyra hörnen! Då går det bra både för höger- och vänsterhänta att göra en solfjäder med korten och ändå lätt se vilka kort man har på hand. Om man spelar något kortspel där man inte är solo då…

13 kommentarer

  1. Ja ibland kan ensamheten känns tråkig…för en liten leklysten kille..men för mig är ensam-tid är härligt och att göra sådant man tycker om kallar jag kvalité.

    En go' triss levererar du..mmmm så är det..

  2. Faktiskt tänkte jag oxså först på kortspel .. du lyckades galant att få in en triss med fantasi och glädje.. det glädjer mig oxså 🙂

  3. Fint trissat på solitär. vanligt att de små säger>: jag har inget att göra, tur att han fick sig en vän att leka med sedan.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.