Sommarlov tv-inspelning

sommarlov
Vi var i Malmö och tittade på hur tv-inspelningen av Sommarlov går till. Vi var lite sena så barnen fick inga bra platser i publiken, men de var glada ändå. Det brukar vara gäster på fredagar och denna gången var det Ulrik Munther!

På bilderna ser ni: M/S Hajen till vänster i bild och Turning Torso till höger, M/S Hajen sedd från Turno Torso-hållet, Malin pratar med Ulrik, tv-inspelningsbåten M/S Hajen sedd från baksidan, Ulrik sitter bakom det gröna parasollet och spelar Boy’s don’t cry, Ulrik gör en bakåtvolt ner i vattnet, Ulrik läser av badtemperaturen 18°, och så han simmar tillbaka till båten.
Program 47 finns att se på SVT Play.

1 kommentar

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.