Midsommarafton 2011

midsommar
Dans kring den stora midsommarstången och fika i gröngräset. Träffade på några vänner och bekanta. Det var väldigt typiskt midsommarväder med växlade sol och regnskurar och blåsigt. Cyklade hem och kokade nypotatis. Åt en klassisk midsommarlunch med matjessill, gräddfil och gräslök, tillsammans med våra goda vänner. Vi vuxna spelade ett nytt roligt sällskapsspel Idiotkunskap!

Lagom när vi tänt grillen kom det regnskur igen, så M fick rycka ut och skydda glöden med paraplyet. Det regnade snabbt över så sedan kunde vi grilla en god fläskytterfilé fylld med mandariner, mozzarella, basilika och kryddor.
Till efterrätt hade vi jordgubbscheesecake.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.