vilda blommor

blommor
Barnen har plockat blandade blommor i trädgården.

Idag har vi hunnit med mycket; P har klippt häcken, jag har varit på ett home-party. Dottern har varit på klasskalas i bowlinghallen och snart ska sonen på ett klasskalas i skolans matsal. Vi har också varit på Mio och tittat på soffor.
Vi har nämligen påbörjat renoveringen i tv-rummet i gillestugan och det vore trist att behöva sätta in våra gamla bruna slitna skinnsoffor där igen, nu när det blir nytt och vitt. Jag vill ju ha det typ så här: vardagsrumsdrömmar.


Dagens låt: Lady Gaga – Born this way
Publicerat den
Kategoriserat som Trädgård

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.