inbakade flätor

inbakade flätor

Jag lyckades göra så här fina inbakade flätor i dotterns hår igår. Just denna varianten med två inbakade har jag inte gjort tidigare. Det är inte alltid det lättaste… På morgonen hinner vi sällan med håret, mer än hästsvans. Men det funkar för det mesta att fläta kvällen innan och det håller sig fint till dagen därpå.

Idag har vi haft både ösregn och solsken. Syrénerna doftar underbart just nu! Hoppas att det är uppehåll när lilleman ska på fotboll senare idag. Han är så taggad och tycker att det är jättekul att spela fotboll!

1 kommentar

  1. Vilka jättefina flätor i dotterns hår!!
    Sådana älskade jag att ha när jag var liten!
    OCH syrener, så UNDERBART!!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.