summer escape

maj önskningar
Clean parfym doftade för mycket tvål och Clean warm cotton doftade sköljmedel, vilket jag inte gillar. Clean summer escape däremot doftade gott! Jag har provat mig fram på Kicks. Lindex får snart in en fin blå utställd kjol i 50-talsstil. Den vita tunna blusen med volangärm är också därifrån. Den fina utelyktan Light House från Normann Copenhagen finns i flera färger på Royal Design.
Det silverfärgade armbandet i form av en fjäder finns på KyssJohanna. Jordgubbstryffel doppad i vit choklad låter väl gott! Det är en ny smak från Åre Chokladfabrik. Söta blommigt skålar, muggar med mera kommer från PiP Studio. Det var några maj-önskningar ifrån mig. Det är ju Mors dag denna månaden 🙂

Publicerat den
Kategoriserat som Inredning

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.