mjukt

mjuk

Nu är det maj och det är Desiree Sweet Home Sweden som väljer teman. Detta gosedjuret är mjukt! Jag kunde förstås inte låta bli att köpa denna söta elefant då dottern och jag fick syn på den i leksaksaffären. Jag skrev om Cordy Roy från Jellycat i ett inlägg i jan-11. Den har många söta kompisar också!

Det känns som om det kommer att bli en riktigt fin helg. Ha det bra!
Dagens låt: Lena – Taken by a stranger

show and tell

Publicerat den
Kategoriserat som Hemma

7 kommentarer

  1. Vi hade en gång ett överkast i sånt här tyg! Snilje, tror jag det kallades då. Jättemjukt och behagligt! Elefanten ser väldigt trevlig och mjuk ut!

  2. Ja, vi hade faktiskt också ett överkast i det tyget då jag var liten!! Brings back memories!! Jättesöt elefant!!
    Ha en fin helg!!!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.