Fototriss – vinst

spel
Vinst i spel… Schack, Yatzy och quips. Quips var ett favoritspel när jag gick på dagis! Jag köpte ett för några år sedan till mina barn och de gillar det med. Andra favoriter här hemma är bland annat Yatsy och Uno. De nya LEGO-spelen är också roliga t ex Minotaurus och Creationary. Kul med lite gammeldags spel också bland allt tv-spelande… som det blir en hel del av här hemma med Nintendo Wii.

16 kommentarer

  1. Sällskapspel är kul och det kan få adrenalinet i min familj att öka kraftigt vill jag lova. Vi ska inte tala om hur det kan låta då vi spelar Fia med knuff 😉 Fin triss med härliga bilder med bra skärpedjup.

  2. Jovisst, det blir ju alltid en vinnare till sist i spel.. De första jag ser på temat idag.. och visst var det en tanke som jag övergav ganska så snabbt 😉 För annat..
    Härligt färgglatt med spel hos dig 🙂

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.