vårlängtan

knoppar
En bild från idag. I natt har det blåst och snöat, men nu skiner solen och det är runt 0°. Jag längtar tills det ser ut så här: tête-à-tête. Ha en skön helg!
show and tell

Mat du har lagat, Blommor, Väder, Din matbutik, Skrivbord, Vatten, Tre Vita Saker, Choklad, Hjärtformade saker, Siffror/nummer, Med eller Utan, Favoritklädesplagg, Förändring, Ikea, Stor i förhållande till något annat, Vårblommor, Uteplats, Låtar, Favorittidningar, Färgglatt, Frukost, Svalka, Skor, Böcker, Ljus, Utsikt, Klockan 5, Matlagning, Ett sommarminne, Flaggor, En sång du tycker representerar din stad/region/ditt land, Väggar, Om jag vore man skulle jag… Om jag vore en kändis skulle jag… Om jag kunde resa i tiden skulle jag… Om jag skulle klä mig i samma Halloween-kostym hela tiden skulle jag… Godis, Fönster Smycken, Julförberedelser, Kokböcker, Drömresa, Jultraditioner, Nyårslöften, Ögon, Förändring, Längst under…, Min farfar, Månadens fynd, Väskor, Närmast hjärtat, Kaffe, Oumbärligt, Min bloggplats, Min drömdag, Mitt smultronställe, Om jag vann 10 miljoner kronor…, Gult, Långsamt, Vårtecken, Övergivet, Valborgsmässoafton, Gott och lättlagat på buffébordet, Apropå språk, Förnamn, Inspiration, Blå-gult, Halvårskoll, Sommardag/sommarkväll, Stadens ljus, Empati, 4 saker du måste se i ”min” stad, Mitt förhållande till…, För att överraska/överrumpla mig måste du…, Vilka 3 saker skulle du ta med till en öde ö? Sport, Favoritfilmer, Höstkänslor, Ljus, Drömmiddag, Underifrån, Skyltar, Advent, Julklappstips, Heja stjärngossarna! Halvårskoll, Julafton 2009, Gott nytt år, Frukt, Mitt drömrum, Motion, Ditt dröm-te, Mitt första jobb, Bilar, Livet efter döden, Visa utan att berätta, Morgon, Tid Längtan, Förändring, I mitt påskägg vill jag ha…, Naglar, Vita lögner, Makt, Gud såå pinsamt, Hysteri, När jag var liten…, Gömt i min garderob…, Sommarplaner, I staden/På landet, Om du kunde resa i tiden, vilken tid skulle du resa till då? Meningen med livet, Lekar jag gillade när jag var liten, Om jag fick bestämma då skulle…, Min värsta noja, En kommentar jag aldrig glömmer, Med öppet sinne tar jag emot, Historien upprepar sig, Gränser, När tystnad dödar, När jag slutade tro på tomten/storken, Bara en slump eller?, Upp och ner, Ett möte jag aldrig glömmer, Vad jag samlat på under årens lopp och kanske fortfarande samlar på, Julsånger, Detta får mig att skratta, Ingen julafton utan…Mitt 2011…,Om du gick i mina skor under en dag så skulle dina ögonblicksbilder bli de här, Om jag kunde/fick förändra något så skulle jag…, Bästa egenskapen hos make/bästa kompis/syskon…, Den bästa maträtten jag har ätit på en semester, Is, I dina kvarter, Du och din mobil/dator/padda/läsplatta/iPod, När kvällen faller, Vänner på besök och ni ska äta, något enkelt och gott du gärna gör då, Längtan, Lycka, NU, …Oj så många teman!

Publicerat den
Kategoriserat som Trädgård

7 kommentarer

 1. Men Ja, men JA vad mkt teman vi har haft genom åren. SÅ smart av dig att lägga ut dem här!!
  TACK för det!
  Ska kopiera och lägga in i Word.
  Sedär, våren är minsann på g hos er!!
  KRAM!!

 2. Åh, påskliljor och våreblommor generellt är ju så fina. Här kör vi met metervis av snö fra till någon gång i mitten av maj, så de är saknade, men man kan ju inte få allt. 😉
  Galet hur många teman vi har varit igenom. Kommer fortfarande ihåg att jag visade foton av min orkidé på kontoret under tema nr 2, men den 1:a minns jag faktiskt inte helt. 😉

 3. >Ewa: Tack!
  >Bejla: Jag har inte varit med från början, jag hittade till Show & Tell i april-08 och mitt första tema var uteplats/(favoritplats utomhus).

 4. Så bra att få tillgång till hela listan, när man inte har varit med så länge:D: Tack för det!
  Lökar som är på väg upp….det är vårlängtan utan ord.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.