show and tell

Ewa med bloggen Det stora i det lilla har valt några trevliga teman till Show & tell i mars. Men jag har ingen inspiration… Det känns som om jag redan har skrivit om detta. Det gör ju förstås inget om man upprepar sig, särskilt om man bloggat i 5½ år. Kanske blir det en paus eller så kommer jag igen med nya tag innan mars är slut! Så länge kan ni kollade in följande inlägg:
Vänner på besök och ni ska äta. Längtan. Lycka. NU.

Dagens låt: Rumer – Slow this right now
show and tell
Publicerat den
Kategoriserat som Allmänt

5 kommentarer

  1. Sådär kan det vara ibland, Nilla. Tror att april fortf inte har ngn värdinna, vill du ta? OCH, jag tror att Erica i Pite har en lista över samtliga teman vi haft. Kan vara bra att ta en titt på den, kanske. INTE för att upprepning gör ngt, det tycker jag inte, men iaf…
    Ha en fin helg!!

  2. Ja, jag förstår så väl. Man får bloggtorka emellanåt. Så har det varit för mig flera gånger under mina blogg år och så måste det få vara. Ibland räcker tiden inte till heller. 🙂

    Ericas lista fick jag reda på i efterhand och hon ska skicka den. Super bra!

    Ha en riktigt skön helg!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.