fredag 7/1

januari2011
”Om du gick i mina skor under en dag så skulle dina ögonblicksbilder bli de här” så lyder årets första fredagstema valt av Maisoui.

Här kommer sju bilder den sjunde januari. Några bilder är fotade igår och några idag. Det är klämfredag och både P och jag är hemma idag.

Mina skor ja, de är väldiga sköna, varma och bekväma. Ut i snön ska vi! Men vi börjar med en stadig frukost, P har bakat gott surdegsbröd.
Jag tar en promenad till postlådan.

Barnen gillar att åka skridskor och vi försöker gå iväg till isbanan så ofta vi har möjlighet. Det finns en fin spolad bana här i närheten av deras skola. P har också skaffat sig ett par skridskor nu, så han åker med barnen. Jag gillar skidor bättre, så jag tar mig hellre en tur i skidspåret när tillfälle ges.

Julen ska städas ut och vi börjar så smått idag. Granen står så grön och grann, men den åker ut innan helgen är slut! Elljusstakarna behåller jag gärna länge, så de får vara kvar till nästa helg. Elflugan kanske ännu lite längre.

När det börjar skymma tänder vi en brasa och kryper upp i tv-soffan och myser och ser fram emot ännu två lediga dagar.
show and tell

5 kommentarer

  1. Det nybakade brödet såg smarrigt ut och det hade jag gärna smakat på. En öppen spis är ju supermysigt också. Njut för mig också 🙂

  2. Vad härligt med en skridskotur! Men jag undrar om jag skulle kunna stå på ett par skridskor längre, det är SÅ längesen sist…Även jag föredrar skidor om jag får välja.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.