halvårskoll 2010 – 2

julidec2010
Nu är det fjärde gången vi sammanfattar halvår. Här är första halvan av 2010.

Andra halvan av 2010:

Juli: Vi åkte med husvagnen några dagar till Göteborg. Kållerado på Liseberg blev genast sonens favorit! Han åkte den många gånger och jag köpte honom en t-shirt med Kållerado-tryck på. Vi var även på Universeum igen. Ett ställe som vi däremot besökte för första gången, för barnen, var High Chaparral. Cowboys och indianer, stuntmän och shower. Roligt!

Augusti: Dottern fick en större cykel. Vi hittade en fin begagnad åt henne som hon blev jätteglad för. Jag började att träna Cirkelfys på F&S i augusti, något jag gillar!

September: Den 17/9 så bröt lilleman nyckelbenet när han spelade boll i trädgården. Det var inte vidare kul… han hade så ont. Det har läkt fint nu fast en broskknöl det har han. Men den kommer nog att försvinna lite efterhand som han växer. I september besökte jag Bodaborg tillsammans med tjejkompisarna. Jag klarade mig undan med några blåmärken. Vi hade jättekul!

Oktober: Ljung och fina pumpor pryder entrén. Jag köpte nya kuddar till sovrummet. Tösen vr med i sin första simtävling på 25 meter bröstsim och 25 m rygg. Svägerskan och jag var ute i kantarellskogen. Den 21/10 kom den första omgången med snö.

November: Började med en skön höstlovsvecka för barnen och mig. Jag köpte, som jag brukar i början av november, några amaryllislökar. De blommade så fint när tösen hade julpyssel med sina tjejkompisar i slutet av månaden. Jag köpte ett klassiskt änglaspel lagom till första advent. En fröautomat till småfåglarna har vi satt upp i äppelträdet. Väldigt trevligt faktiskt. Jag jobbar.

December: Vi har vackert snöigt vinterväder! Vi tänder många mysiga brasor och dricker varm choklad. Vi bakar pepparkakor och saffranssemlor med hjälp av nya köksmaskinen. Och tänder fler och fler ljus i adventsljusstaken. Nu är det bara en vecka kvar till julafton!

Ha en GOD JUL Erica och alla andra fredagstemabloggare!
Nästa fredag är temat Ingen julafton utan… Jag har verkligen inga måsten
på julafton. Julefrid är det jag vill ha. Lugn och ro. Vara med familjen och äta lite god mat och leka i snön. Men visst är det saker man önskar sig.

Kolla in denna långa listan om julen från förra året! -Gör en du med! *<|:-D

show and tell

Publicerat den
Kategoriserat som Allmänt

5 kommentarer

  1. Trevligt att se och läsa. Stackars lilleman som bröt sitt nyckelben, inte roligt.
    Njut av snön och julen. Just det, DEN jullistan ja…den skulle man faktistk kunna fylla i igen. Favvis i repris, typ. Det får bli till veckan!!
    GOD JUL!!!!
    Kram!!!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.