3 kommentarer

  1. Jag har inte tjuvkollat, men nu när det är nästa avsnitt, så kunde jag inte hålla mig från några klipp 🙂 Och var det inte lite Gossip-magi i slutet i går mellan Blair och Chuck med Rihanna och Eminem i bakgrunden?! Serien börjar ta sig igen nu tycker jag 🙂

  2. >W: Jag kom just att tänka på det när jag la till en dagens låt 🙂 Jag tycker också att det är riktigt bra nu! När förra säsongen var slut tänkte jag att jag kanske kunde passa på att sluta titta nu …men det går ju inte! 🙂 Det verkar som om GG har mera att ge. Jag brukar inte heller tjuvkolla, men nu har jag det, denna gången. Ska bli kul att se avsnittet i sin helhet på söndag. / Nilla

  3. vad häftigt! jag ska självklart kolla, jag som annars också älskar gossip girl och sen är ju Robyn hur bra som helst, speciellt live!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.