upp och ner

world map
Upside down world map Kartor som denna säljs på skoj i Australien. Och varför inte vända lite på perspektivet ibland? Den är rolig att titta på.
När vi hade upp och ner som tisdagstema förra året visade jag en bild på lillkillen som hjular. Dottern har börjat på truppgymnastik så nu kan hon snart också.
Nu vet jag inte vad jag ska skriva mer, Musikanta. Ha en fin helg!
show and tell

Publicerat den
Kategoriserat som Allmänt

9 kommentarer

  1. Fiffigare att göra kartor upp och ner än att bara vända dem upp och ner, de redan befintliga. Kul att se världen ur ett annat perspektiv. För det vi tycker att är upp är ner för någon annan:)

  2. HAhaha för mig som är kartbkind ser den ut som en karta brukar:-) Däremot undrar jag om den kan ställa till probloem med fler krig när krigsmakter runtom i världen verkar använda google för att kolla var gränserna går….

  3. Jag är ju inte med på tisdagstemat så jag visste inte om att ni hade haft samma. Jag som tyckte jag hade hittat på ett så bra ämne, haha!

    Vi är ju vana vid att se världskartan på ett sätt, i USA har man ju fokus på sin världsdel. Men kartan upp och ner har jag aldrig sett. Kul!

  4. Räcker gott och väl som tema tycker jag! I USA har man ju faktiskt ibland kartor där USA (egentligen hela Nord- och Sydamerika) är i mitten. För vem säger att alltid Europa ska vara i mitten? Iofs är ju meridianen där men ändå.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.