Phineas & Ferb

disneyxd
Phineas & Ferb är en Emmy-vinnande tecknad serie av Disney.
Serien handlar om styvbröderna Phineas och Ferb som gör allt de kan för att göra något av sommarlovet, istället för att bara slå dank hemma som alla andra. Medan Phineas och Ferb skapar de mest fantastiska projekt som verkar till synes omöjliga, så försöker deras storasyster att avslöja dem för deras föräldrar, utan att lyckas. Under tiden pågår oftast en kamp med familjens näbbdjur Perry som är en hemlig agent med i uppdrag att stoppa Doktor Heinz Doofenshmirtz ondskefulla planer som han tänker släppa lös i Danville och trestatsområdet.”

Kim Possible är en tecknad actionkomediserie från Walt Disney Television. I handlingens centrum står om tonårsflickan Kimberly Ann ”Kim” Possible som till vardags är en ordinär skolflicka och cheerleader. Till skillnad från de flesta av sina jämnåriga är hon dock även agent med uppdrag att bekämpa superskurkar av allehanda slag. Kim själv får behjälplig assistans av sin bästa vän Ronald ”Ron” Stoppable samt dennes husdjur; en intelligent nakenmullvad vid namn Rufus.”

Kid vs Kat. Det handlar om den 10-årige pojken Cooper ”Coop” Burtonburger som egentligen lever ett helt normalt liv med sin pappa och sin jobbiga lillasyster. Men detta egentligen vanliga liv blir inte så särskilt vanligt när den mystiska utomjordiska katten ”Herr Kat” flyttar in. Katten blir Coops systers ögonsten, men denna katt är inte precis normal som försöker göra allt för att ta kål på honom. Det blir en kamp mellan en pojke och katten från rymden”…

Fairly Odd Parents är en Emmy Award-vinnande amerikansk animerad TV-serie skapad av Butch Hartman om en pojke som har två goda féföräldrar och deras äventyr. Serien handlar om en tioårig pojke som heter Timmy Turner. Han trivs inte med livet, men när det blir som värst dyker två féer upp – hans ”goda feföräldrar”, Cosmo och Wanda. De har som uppgift att göra Timmy glad och uppfylla hans önskningar.”

Här är några av favoriterna. Barnen gillar numera Disney XD och Nickelodeon bäst på tv… (”According to Gary Marsh, President of Entertainment for Disney Channel Worldwide, ”XD” does not ”stand for anything” and was chosen simply because it looked ”cool”)

3 kommentarer

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.