Fortsätt träna!

Olga Rönnberg intervjuar Katerina Janouch:
Du är 46 år- känner du att det är svårt att hålla sig i form?
Många kvinnor skyller ju på det.

Tvärtom! Ju äldre jag blir och ju större ungarna blir, desto mer tid att träna får jag. Jag är segare nu, mer uthållig. Inte lika rastlös och otålig, jag matar på med min träning. Jag fattar inte hur kvinnor 40+ vågar låta bli att träna, det är ju en investering i starkare ben så man slipper benskörhet, investering i lindrigare menopaus, förebygger cancer o massa livsstilssjukdomar, lindrar PMS, lindrar ev depressioner, ger bättre sexliv, hur kan NÅGON vilja avstå?
Vi pysslar med våra hem och köper nya kläder och går till frissan, DET har vi tid med, men konditionen och styrkan försummar vi. Obegripligt, tycker jag. Det är nu vi investerar i en sund ålderdom, jag tänker vara sportig tills jag dör.
Läs hela intervjun här: https://blogg.mama.nu/olgas-blogg/

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.