running

Casall

https://www.casall.se/
Inspirationsbild från Casall. En skön joggingrunda.

Jag var faktiskt ute och joggade ca 4 km i både förra och förrförra veckan. Men jag har inte riktigt rutin på det. Det gäller väl att försöka fortsätta komma ut om man ska bli en höstjoggare… När det blir minusgrader håller jag mig dock inomhus. Inomhusträningen har jag rutin på däremot. Jag har ökat på lite. I våras kom jag iväg till Friskis en gång i veckan, i somras två gånger i veckan.

Nu håller jag fast vid två och hittills denna hösttermin har det blivit tre gånger. Det blir lite pusslande med tiderna men det går. Maken gillar spinningen. Denna veckan har jag varit på intensivjympa och skivstång. Jag ska gå på cirkelfys också ikväll, det är verkligen jättebra träning! Bara man känner efter, lagom mycket, vad man orkar med. Lillen har blivit lite snuvig nu, det är väl förkylningstider på gång… Så jag passar på att träna så länge jag kan! 🙂

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.