Rosa Bandet

rosa

Oktober är ju som bekant en rosa månad. Cancerfondens Rosa Bandet 2010 har designats av Liselotte Watkins. I mitt collage finns Lindex kläder som är ett samarbete med designern Narciso Rodriguez. Det känns som en väldigt skön kvalitet på dem. Jag vill ha byxorna. Euroflorist säljer fina rosa buketter.

Den rosa kudden Dupion kommer från Mio. Rosa skruvdragare finns på Clas Ohlson. Champions sport-BH och vattenflaska finns på Stadium. Det finns även träningskläder. Vidare så har Ica rosa avfallspåsar och Wettexdukar med Liselottes design med mera.

Pethra med Design & Inredningsbloggen och Charlotte Hemmariket uppmanar bloggare till rosa collage så detta får bli mitt bidrag.

Publicerat den
Kategoriserat som Allmänt

4 kommentarer

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.