Allt om mat Stora kokboken

allt om mat
Bild: https://www.adlibris.com/se/product.aspx?isbn=9113023969
”Denna inspirerande grundkokbok är den enda kokbok en modern matlagare behöver; året runt och i livets skiften. De cirka 600 recepten är samlade ur Allt om Mat, alla rätter är provlagade i provköket. ”Detta är kanske inte en grundkokbok i traditionell mening, men – om vi får säga det själva – en ovanligt grundlig kokbok.”
Denna stora tunga kokboken fick jag syn på i Akademibokhandeln här om dagen. Såg fin ut! Det är ju som sagt redan oktober, och barnen har börjat med att skriva sina listor till tomten, så jag gör väl det jag med 🙂

1 kommentar

  1. Jag fick ingen bok… Men nu har jag köpt den ändå, för att ge bort till en vän! 🙂 Kanske blir det en egen också till slut…

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.