hunden

Betsy”Hundar har funnits tama i människans närhet längre än något annat husdjur. Vi har anpassat oss till varandra genom årtusenden. Ny forskning visar att vi förstår vad hunden menar när den skäller, och de förstår våra ansiktsuttryck och våra känslor.” Vetenskapens Värld i måndags handlade om hunden. Det går i repris och det finns också på SVT Play. Hunden på bilden är känd som Betsy. Hon är en Border Collie och räknas som en av världens mest intelligenta hundar. Hon är med i programmet. Se vilka kluriga saker hon klarar av. Har du en hund är det bara att sätta igång att träna!

1 kommentar

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.