pyssellåda

Panduro

Bild: https://www.pandurohobby.se/
”Pyssellåda ”Startkit”. Välfylld praktisk förvaringslåda (21x30x15,50 cm) med mängder av inspirerande och användbart material för barn att pyssla med. Innehåll: fiberspetspennor, block, figurstans, limstift, glitterlim, lim, tejp, bokmärken, stickers, filtfigurer, pompombollar, piprensare, runda ögon, paljetter, fjädrar, barnsax, papperskort, silkespapper och garn.”

Idag fick tösen denna fina pyssellåda som hon önskat sig. Nu sitter barnen och pysslar och gör jättefina saker tillsammans. Lillen gör en helikopter av papper och tejp. Tösen gör en clown 🙂 Jag är också med på ett hörn. Kul!

Publicerat den
Kategoriserat som Moodboard

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.