Lillens högra nyckelben

nyckelben

Tösen hade en kompis här på eftermiddagen och jag var ute och vevade hopprepet åt dem. Lilleman var också ute och lekte med en boll på gräset. Plötsligt hör jag honom gråta! Då har han snavat på bollen och ramlat och på något sätt brutit nyckelbenet. Jag misstänker ganska så snart att det är just det han har gjort. Jag ringer till vårdcentralen och jourläkarcentralen.
Detta var vid klockan fyra så snart var P hemma med bilen och han kör iväg med honom. Han fick röntgas och mycket riktigt var det ett brott på nyckelbenet… (Tillägg: Brott på nyckelbenet men det låg fint, på plats.)
Så nu får han ha mitella eller ett åtta-förband och ta det väldigt lugnt i några veckor framöver. Nu har han tre tapperhetsmedaljer, nästan lika många som simmärken… De första två fick han när han gipsade benet.

4 kommentarer

  1. >Lillen var i skolan idag. Han hade ramlat, halkat på något på skolgården, och fått ont igen i nyckelbenet… Det gjorde ont, men är bättre nu. Han kanske ska var hemma några dagar nu istället. / Nilla

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.