en femårsplan


Jag gillar kartor! Även gamla kartor och särskilt sjökort!

Jag har varit i London en gång. Vi åkte på en guidad busstur, där man sitter kvar i bussen… annars såg vi mest mässhallar. Det var september och det var som den hetaste sommardag. Mitt minne av London är att det luktade avgaser. Det är allt jag har sett av de brittiska öarna. Det vore så roligt att se mera. Mera landsbygd, trädgårdar, slott och sevärdheter! Jag skulle vilja ta med mig barnen dit när de blir lite äldre. När de har börjat att läsa engelska i skolan. Jag tänkte att om fem år kunde bli lagom. Det vore något det!

Publicerat den
Kategoriserat som Allmänt

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.