joggat!

joggat
Tid: Lördag 7.00-7.35
Temperatur: +8 Väder: Solsken
Kläder: t-shirt (New Wave), tights som slutar under knäna (Adidas), R90-stället, strumpor (Seger), skor (Reebok)
Det var lagom med kläder, lite kallt i början bara…
Underlag: Asfalt+grus. Det var årets första riktiga joggingtur. Jag promenerade 5 minuter, joggade först sakta sedan lite fortare i 35 minuter och sedan promenerade i 5 minuter. Jag trodde att det skulle kännas i höger vrist men det var helt okej. Kände litegrann i vänster vid fotknölen men inte mycket alls. Bra! Det är så skönt att jogga tidigt på morgonen innan frukost. Bästa tiden på hela veckan. Nu får jag försöka få detta till en vana!

1 kommentar

  1. Vad du är duktig! Förstår att det var härligt och alldeles lugnt ute. När jag jobbar helg tycker jag det är så skönt att gå till jobbet för att det är så lugnt. Hoppas lördagen blir fortsatt bra!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.