tisdagstema – inifrån och ut

inifrån ut
Inifrån och ut
Jag tittar ut genom mina fönster den sista dagen i mars.
Det saknas fönsterbrädor i de tre sovrummen. Jag saknar att inte kunna sätta krukväxter där. Men en sak i taget… På bilderna ser ni en glimt av badrummet, dotterns rum, sonens rum, vårt sovrum och kontoret med fredskallor.
Publicerat den
Kategoriserat som Allmänt

4 kommentarer

  1. Fint!

    JUST NU I MIN BLOGG: De snyggaste festklänningarna. Tips på internetsidor där du hittar de snyggaste conversen. Och just nu FRÅGESTUND. Ställ mig en fråga om vad som helst!!

  2. Men här är Du ju! Jag måste ha haft någon vajsing med Bloggkoll, för inte har jag sett dina uppdateringar inte. I alla fall – skoj med flytten – inte lika skoj med andra motgångar. Det är bara att hoppas på en ljusning på alla fronter. Ta hand om dig!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.