fel bård…

Forbo
Bilder: https://www.forbo.se/
Badrumsföljetongen fortsätter… Efter mycket om och men så valde vi ju våtrumstapeter till badrummet. Det var inte lätt att välja. Utbudet är ganska så begränsat. (Kakel hade varit så enkelt.) Nu visar det sig att jag har skrivit fel på beställningen; istället för en enfärgad bård har vi fått en mönstrad! Jag svor när vi var i huset idag! Sedan grät jag och sedan …skrattade jag! Vad annat kan man göra… Nu får jag stå ut med fyrar och fiskar de närmsta åren framöver. Raringen tyckte att den såg helt okej ut och den stämmer ju med bottenfärgen ihop med väggen och så. Så helt illa var det väl inte…
Publicerat den
Kategoriserat som Inredning

2 kommentarer

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.