Flätat

flätat

Jag har flätat dotterns hår!
Så här såg fredagsbilden ut i min mönstervecka: Organiskt 10 nov 2006
Tack för en rolig temavecka Karin! Ha en skön helg.
Tillägg: Jellon har hittat en söt flätad kylkorg.

8 kommentarer

  1. Det var den första sortens fläta jag tänkte på, men har precis klippt av mig håret och killarna här hemma är inget flätmaterial.

  2. En sån fin fläta! Jag hade också tänkt fläta min 5-åring, men se det gick inte. Pippilotter skulle hon ha, annars fick det vara för hennes del! Har kikat på dina andra mönster – jättefina bilder, särskilt rutorna! Ha en trevlig helg! /Helena

  3. Men åh vilken härlig bild. Kul med så nära tagna bilder. Det blir nästan någonting helt nytt och spännande. Du hittar alltid fina tolkningar av fotouppdragen. Och tack goa’ du för knuffen 🙂 Ha en fin söndag! //Jellon

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.