American Summer

ralphlauren

https://www.ralphlauren.com På bilden syns Branford Bandana Red.
New England-stil i blått, vitt och rött är så snyggt tycker jag!
Jag tänker mig att leva ut lite av detta i sonens nya rum. 🙂
Ralph Lauren är förebilden!
Det finns fina tyger på hemmaplan också. Bland annat Ljungbergs textiltryck:
Kust & Hav med tyger som Polstjärnan, Stranden, Kaprifol.
Publicerat den
Kategoriserat som Inredning

9 kommentarer

  1. >Sandra: Min stil! Ha det bra.
    >Junitjej: Jag håller med, vill ha dem allihop!
    >Annika: Jag har skrivit lite om det innan, under kategorin inredning och inspiration till barnens rum. Det blir mycket blått, vitt, rött. Sonen får en världskarta på väggen och marin stil i sitt rum. Dottern blir liknade färger och lite mer åt det lantligt romantiska. Längtar efter att få börja! (någon gång i år förhoppningsvis.) / Nilla

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.