kompassros på golvet

kompass Jag har alltid tyckt att en kompassros på golvet vore snyggt! Det finns ju fina i sten och i parkett, även som klistermärke. Eftersom sonen nya rum ska gå i ett marint tema med en världskarta på väggen tyckte jag att det skulle passa in med en där. Jag tänker mig att måla en på trägolvet. Givetvis ska väderstrecken visa åt rätt håll! Kompassrosen ska inte vara så mycket ros utan en ganska enkel variant. En idé jag har är att måla en tunn cirkel med bara ett kors i mitten och en pil och bokstaven N. eller alla fyra bokstäverna. En annan idé är att skriva ut väderstrecken som på bilden.

Publicerat den
Kategoriserat som Inredning

3 kommentarer

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.