Titta! Krokusar!

krokusar

I dag var det dottern som upptäckte de första krokusarna i gräsmattan!
Publicerat den
Kategoriserat som Trädgård

8 kommentarer

  1. Vilken fin blogg med ljuvliga blombilder! Jag tror nog jag är här för första gången – det är kul när det kommer nya in i min blogg och jag därmed hittar nya…

    Varje år när bloggare och grannar börjar få krokus och snödroppar blir jag så sur på mig själv för att jag inte på hösten tänker på att det kommer en vår… Det enda tidiga jag har är vintergäck – och det beror enbart på att grannen för många år sen kom med en spade full av uppgrävda, och vi slängde dem i ett hörn av en rabat… så jag är glad åt den när den kommer. Alltid nåt.

  2. Det var den 25 sept -05 som dottern och jag planterade lökarna till krokusar och snödroppar och tulpaner. Roligt!
    >Bloggblad: Hej och välkommen! Jag har tittat in hos dig tidigare nån gång. Nu var det ett tag sedan. Vi pingade samtidigt på nyligen.se idag och då blev jag påmind. 🙂 Ha det så bra.

  3. Kul att du hittade min blogg och nu har jag hittat din. Härliga bilder och härlig blogg! Underbart med lite vårkänslor… Har varit ute varje dag denna vecka eftersom jag är hemma med sjuk kille och då har jag passat på att gå långpromenader i solen. SKÖNT.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.