Kyckling i ugn

tulpaner
Vi hade trevligt igår! Jag lagade mat efter Saras recept Smarrig kyckling i ugn.
Till det hade jag avorio-ris och sallad.
(Nästa gång kanske jag provar potatisgratäng, om det får plats i ugnen.)
Vi tittade såklart på melodifestivalen. Favoriterna var Amy Diamond och Velvet. (Inte Christer Sjögren…)
Estrella Roasted Garlic & Salt Chips = goda!

4 kommentarer

  1. Hihi, nämen menar du att favoriten inte var Christer Sjögren?? *s* Inte min heller.. Jag undrar faktiskt vem som har röstat på honom, för jag har inte hört en enda själ som sagt att han var bra… *hm*

    Fina tulpaner! Kram, Sofie

  2. Så vackra tulpaner! Nä, Christer Sjögren hörde inte till favoriterna precis! 🙂 Velvets låt kommer att spelas om och om igen på Radio Rix, gissar jag. Amy Diamond är både charmig och duktig på att sjunga, men låten har inte satt sig riktigt än! Det kanske kommer! Receptet lät smarrigt – det måste jag prova någon gång!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.