Träning vecka 51 och 52

Jag har haft lite jullov… men idag har jag varit på F&S Medeljympa!
Det brukar bli att jag tränar mindre i december och januari. Dels för att det är mycket annat att göra, i alla fall i december. Sedan är det så mörkt och jag behöver mer vila. Ofta är det någon förkylning också. Är det kallt och minusgrader så tar det emot ytterligare att komma iväg till träningen. Jag vet det
så jag tar det lugnt ett tag för att komma igen sedan, när ljuset återvänder.

3 kommentarer

  1. >Jenn: Ja, det beror ju på hur man ser det…?
    Kul att komma iväg och träna, jag tycker verkligen att det är skoj!
    Snart är jag nog inne i rutinerna igen. Själv då?

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.