ekokläder på Åhléns

åhléns
https://www.ahlens.se/
"Nu finns en ekologisk babykollektion på Åhléns! Allt från odling av bomull till infärgning och produktion av plaggen är miljömärkt. Odlingen av ekologisk bomull är fri från konstgödsel och bekämpningsmedel, så att du kan ge de bästa kläderna till din baby. Plaggen är märkta av Eko Sustainable Textile som reglerar begränsningen av skadliga ämnen och utsläpp i hela produktionskedjan. Eko-baby-kollektionen finns i storlekarna 50/56-74/80." Bild och citat från Åhléns.

4 kommentarer

  1. >Junitjej: 🙂
    Jag har fått en egen mini-Mii ”gubbe”
    men har inte hunnit att prova någonting ännu… Barnen och maken har provat litegrann. Jag får återkomma med en rapport sedan. 🙂

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.