ordlös onsdag

hyacint

På min nittonde ordlösa onsdag visar jag en bild fotograferad inomhus…!
Publicerat den
Kategoriserat som Trädgård

22 kommentarer

  1. Förra veckan konstaterade jag ju att jag bara har visat naturbilder från landet, utomhus.
    Idag får ni följa med in till mig! Jag förberedde min adventsljusstake/blomkruka ”Solanum” igår och planterade i hyacinter! Ha det gott / Nilla

  2. Jul kansla….lite daligt med det har i Thailand. Hade garna velat aka hem over jul, men icke i ar. Men jag har en adventsljustake som star framme aret runt.

    Harlig zoom pa bilden!

  3. ”Nu är det jul, här i vårt hus”… vilken vacker bild. Jag älskar hyacinter, men är grymt allergisk, får kliutslag och svullnar upp när jag planterar om de små skönheterna, så det två sista åren har det får vara. Men se nu fick även jag njuta av en hyancint ändå. Tack så mycket!

  4. >alla: Tack, vad snälla ni är! Jag ska försöka att hitta titta runt hos er också.
    Bilden är oredigerad, som vanligt. Jag har inte gjort den grönare. Jag hörde någonstans att de som är allergiska blir det först när de har blommat, när de precis börjar att blomma över. Så ta ut dem i tid. Jag gissar att dessa hyacinterna blir vita när de slår ut.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.