vilar och dricker te idag…

tekopp
Febrig och trött med en hals som är raspig och hes. Barnen är hostiga och jag med. En kopp te lindrar gott. Här en sort som heter Yogi Bhajan's Woman's tea med bland annat ingefära, kanel, apelsinskal, kamomill, maskrosrot, enbär, lakritsrot. Jag köpte det för ett tag sedan på hälsokostaffären.

Tillägg den 2/2 09,30
Tack för alla Krya på er-hälsningar!
Jag har haft feber till och från i fem dagar nu… Barnen hade feber i går kväll igen… 39,5° hade sonen. I förgår trodde att jag att de var på väg att bli bättre. Idag är de piggare men fortfarande mycket hosta och snuva. Känns drygt det här. Jag hoppas att vi kan gå till jobbet och dagis på måndag.

20 kommentarer

 1. >Diddi: Jag tog sista påsen idag. Ska nog prova det märket igen.
  Tack. Vi har just ätit lite nu och det smakade, det är ju bra. Det ska flytta in nytt folk i lägenheten intill. Det är spännande och nervöst. Familjen som bodde där innan var jättesnälla.
  Trista idag är att målarna är där och bankar och väsnas…

 2. Jobbigt att vara krasslig, men att mysa till med en kopp te´kan förgylla dagen en smula.
  Jag har praktiserat detta ett tag nu, te´och en god bok kan göra under!Så krya på er.

 3. Krya på dig, jag har nu piggnat till. Inte kul med förkylningar, allra minst att var febrig! Många kramar Lotta

 4. Har likadant proslin som du fast cirrus! Har nyligen införskaffat mej de där stora underbara temuggarna! Fast jag har aldrig sett sådant underlägg, de jag sett är bara svarta.
  Du får krya på dej!=)

 5. Hoppas att ni alla snart kryar på er. Det är lite snorigt och ont i halsen här me´men vi är på benen i alla fall…*peppar, peppar*

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.