Charlie och Lola

Charlie och LolaSnart börjar det! Charlie och Lola 18,00 på Bolibompa.

"Charlie är sju år och hänger ofta ute med sin kompis Marv. Han gillar fotboll, raketer och att hitta på historier. Han gillar också sin lillasyster Lola. Det är bara en sak – hon är väldigt bestämd och envis. Tecknad småbarnsserie från BBC där de svenska rösterna görs av Jakob Bergström, Ella Andersson, Mathilda Smedius, Benjamin Wahlgren m.fl."
https://svt.se/

Vi har en Charlie och Lola-bok hemma "Jag är faktiskt alldeles för liten för att börja skolan" Där storebror försöker övertyga Lola om att det är kul och kommer att gå bra för Lola att gå till skolan.
Andra bloggar om Charlie och Lola: Living by W

2 kommentarer

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.