Julens minnesbok

julens minnesbok
Inför dotterns första jul 2002 så köpte jag denna fina boken! Julens minnesbok – Släkten följer på släktens gång. Illustrerad av Mona Lærum. Jag hittade den på Månadens bok. Nu är det snart dags att ta fram den igen. Varje jul skriver man en liten dagbok i december och så skriver man ner vilka man firade med, vad man åt, vädret, årets julklappar, julkort man skickade och fick, klistrar in julbilder, bästa recepten, minnen och kom-ihåg-lista med mera. Det är tre uppslag till varje år och det får plats 25 jular i boken!


En annan sak, angående jul och julkalendrar: Jag hoppas att det här sköna gänget gör en julkalender för 2006. Om inte kan vi ju alltid ha kul åt förra och förrförra årets! Kolla här! https://www.oioioi.se/

Publicerat den
Kategoriserat som Moodboard

5 kommentarer

  1. Vad kul det låter med minnesboken! Rolig var oxå förra årets adventskalender!! Ska visa den för dottern. Övertygad om att hon kommer att gilla den:-)

  2. >L8: Minnesboken är verkligen fin. Den blir en riktig dyrgrip när dottern blir 25 år.
    >Heidi: Det är kul att titta tillbaka i den och att ha allt samlat. Vackert illustrerad också!

  3. Vilken superbra idé! Jag skriver redan upp julklappar och julkort i min anteckningsbok. Men det skulle ju va mycket roligare att ha allt samlat i en och samma bok! Vet du var man kan få tag på den om man inte är medlem i månadens bok??

  4. >Elenore: Jag gick med i Månadens bok bara för den bokens skull ! 🙂 Sedan behövde man inte köpa varje månad. Jag var med ett tag sedan gick jag ur igen.
    Jag testade först på bokhandeln om de kunde ta hem den. De kunde de. Dyrare och på norska… så jag köpte inte den.
    Du kanske har bättre tur, det var ju några år sedan nu. Hoppas att det fixar sig!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.